Kennismaking en inschrijfmomenten

KOM EENS KIJKEN!

 

Uw kind wordt 2, 5! Tijd om de stap naar school te zetten...

 

We beseffen dat de keuze van een school voor u als ouder heel belangrijk is. Graag willen we tijd maken om u te informeren over deze stap.

Vandaar dat we een aantal kennismakingsmomenten organiseren en onze deuren openzwaaien!

Uw kind kan reeds ingeschreven worden vanaf 1 september van het jaar dat voorafgaat aan het jaar waarin hij/zij naar school mag komen.

Concreet betekent dit dat een kind geboren in 2016 reeds vanaf 1 september 2017 mag ingeschreven worden (omdat die in schooljaar 2018-2019 naar school mag komen).

 

Welkom op de kennismakings- en inschrijfmomenten voor nieuwe peuters en kleuters:

  • Knipsel

 

Tijdens de kennismakingsmomenten kan u samen met uw kind een kijkje komen nemen in onze kleuterklassen om zo de grote stap voor te bereiden. Terwijl uw kind alvast op ontdekkingstocht gaat in de kleuterklasjes, kan u informatie vragen aan de kleuterleidsters en directeur en/of uw kind inschrijven. Op dat moment zijn de kleuterleidsters en de kinderverzorgster ook aanwezig. Tijdens de inschrijfmomenten zijn steeds leerkrachten van de kleuterschool en de lagere school aanwezig.

Uiteraard bent u ook op andere momenten welkom, graag na afspraak met de directie op 03.775.43.30. Ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  krijgt u antwoord.

We kijken er naar uit om u te ontmoeten!